BY OG NATUR INDENFOR RÆKKEVIDDE

Bytoften ligger centralt i Vejlby-Risskov, som er kendt for sin dejlige natur, Riis Skov og flotte badestrande. Med kort afstand til byen, universitetet og det spændende kulturliv i Aarhus C, er området perfekt for dig, som ønsker at være i nærheden af byen og naturen på samme tid.

ET AF DE MEST ATTRAKTIVE BOLIGOMRÅDER I JYLLAND

Vejlby-Risskov er kendt som et af de mest attraktive steder at bo i Jylland. Tæt på vandet og naturen, og med kort afstand til Aarhus C. I Vejlby-Risskov finder du alt hvad du behøver, i forhold til indkøbsmuligheder og specialbutikker, restaurationsliv og caféer, samt muligheden for at dyrke dine fritidsinteresser. Med Riis Skov som nabo, er lokationen perfekt for dig, som elsker en løbetur eller en tur på Mountainbiken, mens du også finder masser af gode fitnesscentre og sportsklubber der koncentrerer sig om netop lige din yndlingssport i området – om det er badminton, tennis, håndbold, boxing eller fodbold – På Bytoften er du tæt på det hele.

TRANSPORT- OG PASNINGSMULIGHEDER

Med adresse på Bytoften, er du altid tæt på byen, det pulserende liv i Aarhus C, og Aarhus Universitet. Med under 4 km. til Universitetet, er Bytoften oplagt for studerende, som ønsker at bo tæt på byen i naturskønne omgivelser, uden at være væk fra alt det, som er vigtigt for det gode studieliv. Med Letbanen eller busnettet kommer du nemt og hurtigt til campus, eller ind til byen når vennerne skal samles.

Bytoften er ligeledes et oplagt valg for den unge familie, der skal have karriere og familielivet til at gå op i en højere enhed. Med kort afstand til pasningstilbud og skoler, kombineret med let adgang til de mange arbejdspladser i og omkring Aarhus C, både med den kollektive trafik og med egen bil, kan det ikke blive mere optimalt – og så har du endda mulighed for at leje en parkeringsplads i Bytoften’s helt egen P-kælder, så bilen altid er i nærheden, i sikkerhed og køreklar – også de morgener hvor der er tryk på.

Kontakt os

Tag kontakt allerede i dag, hvis du er interesseret i at høre mere om Bytoften Risskov

Du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du ønsker at booke en fremvisning, eller blot har spørgsmål om Bytoften Risskov. Du kan enten udfylde formularen eller tage fat i Vibeke Graversen på tlf. +45 44 12 59 81 eller via e-mail på vgb@pilea.dk
 
Kontakt formular
Tryk på indsend for at sende din besked.

Få de to første måneders husleje gratis!📌

Vil du vide mere? Så skriv dig op herunder og lad os kontakte dig angående en fremvisning på Bytoften i Risskov.

Book din fremvisning!